"I'll shoot you"

(It's oke, I'm a photographer)Ik ben Chantal Pouwels, geboren op 1 januari 1992 en samen met mijn man Steven woon ik in Amersfoort. Je kunt me wakker maken voor een avontuurlijk reis of een goed glas wijn. Verder word ik blij van vrolijke sokken, lachende mensen en warme dekentjes op de bank.

Sinds 2013 werk ik als zelfstandig fotograaf en houd ik me vooral bezig met bruidsfotografie en schoolfotografie als franchisenemer voor Sgoolfotografie.nl. Mijn werk is kleurrijk en met veel liefde en plezier gemaakt.

Nu weten jullie een klein beetje wie ik ben, ik ben benieuwd naar jullie verhaal en ik kijk er naar uit om samen heel veel mooie plaatjes te maken!

Werkwijze

Voorafgaand aan een bruiloft maak ik graag vrijblijvend kennis met het bruidspaar, onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we jullie wensen bespreken en laat ik graag meer van mijn werk zien. Mochten jullie het prettig vinden dan kunnen we aansluitend ook een kleine fotoshoot doen (gratis), zodat jullie alvast kunnen ervaren hoe ik werk. Zo'n kleine fotoshoot helpt ons ook te kijken of het “klikt” en vooral die “klik” vind ik erg belangrijk, want wanneer jullie je op je gemak voelen voor mijn camera, zie je dat namelijk zeker terug in de foto’s!
Mochten jullie naar aanleiding van de kennismaking enthousiast zijn geworden, dan reserveer ik jullie trouwdatum definitief in mijn agenda en zullen jullie, tijdens jullie trouwdag nauwelijks door hebben dat ik erbij ben.

Sgoolfotografie.nl

Alweer een hele tijd maak ik trots deel uit van het "Sgoolfotografie.nl" team. Samen met mijn collega's zetten we de schoolfotografie in Nederland op zijn kop. Wil je onze "sgoolfoto's" bekijken? Klik dan zeker even op deze: link!

Het Boudoir
Op de website van "Het Boudoir" vind je de foto's van de styled wedding shoot, die Fotografie Chantal samen met een aantal toffe ondernemers uit Hilversum en omstreken organiseerde. Bekijk het:  hier.

Fotograafkiezen.nl
Irene Reijman van fotograafkiezen.nl schreef een leuk artikel over bruidsfotografen in Amersfoort en omgeving. Hiervoor interviewde ze verschillende fotografen waaronder ook mij. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op haar vragen? Lees dan het artikel: hier.

Vergelijk Canvas
Vergelijk Canvas zette mij even "in the picture".
Ben je benieuwd naar het interview? Lees het: hier.

Happix
Fotografie Chantal is ook te vinden op "Happix".
Wanneer je op onderstaande link klikt, kun je mijn werk vergelijken met dat van andere fotografen. Klik hier.

ZankYou
Yeah! Fotografie Chantal wordt aanbevolen door ZankYou!

The Perfect Wedding
Fotografie Chantal is ook te vinden in de online catalogus van "The Perfect Wedding". Wanneer je op onderstaande link klikt, vind je niet alleen meer informatie over Fotografie Chantal maar ook over andere leveranciers. Super handig wanneer jullie nog op zoek zijn naar een leuke locatie, een visagiste of misschien een bloemist. Klik hier.

Home               Portfolio & Reviews               Prijzen               Over mij & Werkwijze               Contact