"I'll shoot you"

(It's oke, I'm a photographer)


Fotografie gaat voor mij om het vastleggen van momenten en herinneringen. Jullie bruiloft vastleggen, zodat jullie, gedurende de rest van jullie huwelijk, er letterlijk op terug kunnen kijken. Nog even in gedachten terug naar het moment van jullie ja-woord of terug naar dat moment van papa's speech. Omdat je pas achteraf echt de waarde van deze speciale momenten gaat zien.

Mijn werk is kleurrijk en met veel liefde en plezier gemaakt. Ik kan niet wachten om jullie dag op een ontspannen manier vast te leggen, zo ontspannen dat jullie bijna niet zullen merken dat ik erbij was.
Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en ik kijk er naar uit om samen heel veel mooie plaatjes te maken!

Chantal Pouwels

Werkwijze

Voorafgaand aan een bruiloft maak ik graag vrijblijvend kennis met het bruidspaar, onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we jullie wensen bespreken en laat ik graag meer van mijn werk zien. Mochten jullie het prettig vinden dan kunnen we aansluitend ook een kleine fotoshoot doen (gratis), zodat jullie alvast kunnen ervaren hoe ik werk. Zo'n kleine fotoshoot helpt ons ook te kijken of het “klikt” en vooral die “klik” vind ik erg belangrijk, want wanneer jullie je op je gemak voelen voor mijn camera, zie je dat namelijk zeker terug in de foto’s!
Mochten jullie naar aanleiding van de kennismaking enthousiast zijn geworden, dan reserveer ik jullie trouwdatum definitief in mijn agenda en zullen jullie, tijdens jullie trouwdag nauwelijks door hebben dat ik erbij ben.

Sgoolfotografie.nl

Alweer een hele tijd maak ik trots deel uit van het "Sgoolfotografie.nl" team. Samen met mijn collega's zetten we de schoolfotografie in Nederland op zijn kop. Wil je onze "sgoolfoto's" bekijken? Klik dan zeker even op deze: link!

Het Boudoir
Op de website van "Het Boudoir" vind je de foto's van de styled wedding shoot, die Fotografie Chantal samen met een aantal toffe ondernemers uit Hilversum en omstreken organiseerde. Bekijk het:  hier.

Fotograafkiezen.nl
Irene Reijman van fotograafkiezen.nl schreef een leuk artikel over bruidsfotografen in Amersfoort en omgeving. Hiervoor interviewde ze verschillende fotografen waaronder ook mij. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op haar vragen? Lees dan het artikel: hier.

Vergelijk Canvas
Vergelijk Canvas zette mij even "in the picture".
Ben je benieuwd naar het interview? Lees het: hier.

Happix
Fotografie Chantal is ook te vinden op "Happix".
Wanneer je op onderstaande link klikt, kun je mijn werk vergelijken met dat van andere fotografen. Klik hier.

ZankYou
Yeah! Fotografie Chantal wordt aanbevolen door ZankYou!

The Perfect Wedding
Fotografie Chantal is ook te vinden in de online catalogus van "The Perfect Wedding". Wanneer je op onderstaande link klikt, vind je niet alleen meer informatie over Fotografie Chantal maar ook over andere leveranciers. Super handig wanneer jullie nog op zoek zijn naar een leuke locatie, een visagiste of misschien een bloemist. Klik hier.

Home               Portfolio & Reviews               Prijzen               Over mij & Werkwijze               Contact